●  El portaveu municipal de C’s, Adrián Hernández, assegura que des de la seva formació “es seguirà insistint que el projecte és necessari i prioritari” per a la ciutat 

Sabadell, viernes 11 de noviembre de 2016. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha qualificat de “intolerable” que la Generalitat “no prevegi destinar ni un euro a la construcció de la residència del Sud”, després que la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, ho assegurés en una intervenció en el Parlament. El regidor de C’s ha recordat que “la mateixa consellera Bassa es va comprometre a dur-la a terme” en una reunió que va mantenir amb la ‘Plataforma d’Entitats per a la defensa de la Residència Pública del Sector Sud de Sabadell’. Hernández ha afirmat que la notícia suposa “dur cop per a la ciutat”, i ha destacat que “Bassa va mentir tant a l’entitat com a la ciutadania, prometent una cosa a la cara i fent després el contrari”.

Així mateix, el portaveu del grup municipal de C’s a Sabadell ha avançat que “es demanaran explicacions” a l’alcalde, Juli Fernández (ERC), company de partit de la Consellera. L’edil també ha advertit que, malgrat l’anunci de la Generalitat, “des de Ciutadans es seguirà insistint que el projecte és necessari i prioritari”. No en va, en l’últim ple municipal “es va aprovar la pròrroga de la cessió dels terrenys per al reivindicat equipament”, ha subratllat el regidor. Finalment, el portaveu ha mostrat el seu “total suport” a la plataforma i als veïns: “És lògic que estiguin indignats, perquè des de fa 15 anys han estat un exemple de lluita per aconseguir la residència”.

residencia
Membres de la Plataforma per la Residència Sud reclamant la seva construcció durant la celebració del ple municipal del passat mes d'octubre.