Adrián Hernández assegura que “és fonamental garantir la continuïtat d’aquesta oferta en una ciutat amb més de 200.000 habitants” si acaba tancant-se la Zona Hermètica

Sabadell, divendres 22 d’abril de 2016. Adrián Hernández, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, ha demanat a l’equip de govern que “es creï una taula de negociació amb els empresaris” per solucionar el problema que sorgirà quan els 13 locals que encara funcionen a la Zona Hermètica hagin de tancar les seves portes en compliment d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el proper 31 de maig. La complexa situació “és una oportunitat per regular el model d’oci nocturn en tota la ciutat”, ha apuntat Hernández, i “a més evitar el deteriorament de la zona Hermètica impulsant oci alternatiu, familiar i diürn, en els locals que quedaran buits”.

El Grup Municipal ha presentat una moció al proper ple en la qual llança el guant al quatripartit per “garantir la continuïtat d’aquestes activitats nocturnes en altres punts del municipi de forma consensuada”, ha afegit el regidor. “Una ciutat de més de 200.000 habitants no pot quedar-se sense aquest tipus d’oferta d’oci, i més quan ja ens han passat per davant municipis com Terrassa o Cerdanyola”. C’s ha insistit a “descartar una macro-ubicació concentrada de discoteques com era l’Hermètica, però cal resituar aquests locals en espais més idonis i evitar la pèrdua de 450 ocupacions”, segons l’edil. 

Hernández ha recordat que la situació actual és fruit “d’una gestió desastrosa del govern Bustos, darrere de la qual pel que sembla hi havia interessos ocults que estan sent investigats”, així com del “laissez-faire de l’executiu actual”. El portaveu municipal ha insistit que “el debat no és Zona Hermètica sí o no, sinó que l’equip de govern aclareixi què pensa fer a partir de l’1 de juny”.

Adri-Ramón