Ciutadans demana al govern municipal de Sabadell que busqui “de forma urgent una alternativa al tancament de La Bassa”

● L’edil de C’s, Adrián Hernández, proposa “la signatura de convenis amb piscines privades d’entitats i clubs de la ciutat”

Sabadell, dimecres 20 de gener de 2016El grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell ha demanat avui a l’equip de govern municipal de la ciutat que “busqui de forma urgent una alternativa a la piscina de La Bassa, que no obrirà aquest estiu per obres”, ha indicat el regidor, i proper portaveu municipal de C’s, Adrián Hernández. “L’impacte que tindrà a la ciutat el tancament de la *Bassa serà molt gran, per això proposem que des de l’ajuntament es faciliti a la ciutadania l’accés a altres piscines de titularitat privada mitjançant la signatura d’acords amb els seus gestors, ja siguin clubs o entitats”, ha afegit Hernández.

Hernández ha avançat que una possible solució al tancament de La Bassa seria “signar convenis amb piscines privades perquè els ciutadans puguin utilitzar les seves instal·lacions en condicions avantatjoses”. Una altra opció és reobrir instal·lacions municipals tancades i, sobretot, “que l’equip de govern aprofiti la situació per millorar les piscines municipals dels barris”. El regidor de Ciutadans ha advertit que també serà necessari “començar a buscar alternatives als molts ‘casals d’estiu’ de la ciutat que cada any utilitzen les piscines de La Bassa perquè puguin començar a programar les seves activitats d’estiu”. “Per garantir aquestes activitats destinades a menors, podria buscar-se la col·laboració específica d’entitats emblemàtiques com el Club Natació Sabadell o el Cercle Sabadellenc”, ha proposat Hernández.

El grup municipal de Ciutadans considera “una bona decisió tancar La Bassa per escometre una reforma de gran abast”, com ha indicat Adrián Hernández. No obstant això, l’edil ha recordat a l’equip de govern que “cal actuar amb rapidesa perquè l’estiu està proper s’hauria de tenir definida una solució alternativa a La Bassa (que rebia 3.000 visitants diaris) al més aviat possible perquè els ciutadans no surtin perjudicats”.

bassacreu