Ciutadans denuncia la “doble moral” de Crida per Sabadell que ara defensa tot el contrari del que defensava quan era oposició.

Joan Garcia, portaveu municipal de C’s a Sabadell, critica que l’Ajuntament hagi recorregut la readmissió d’una treballadora de l’empresa municipal VIMUSA quan fa un any el tinent d’alcalde. Maties Serracant, la defensava.

Sabadell, divendres 9 d’octubre de 2015. La incongruència de les poques actuacions i decisions que pren l’equip de Govern de Sabadell (Crida per Sabadell i ERC) va en augment. Segons ha denunciat la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de Sabadell, l’empresa municipal VIMUSA (controlada per l”equip de govern) ha recorregut la sentència que ha obligat a readmetre a una treballadora de VIMUSA que va ser acomiada. Es dóna la circumstància de què l’actual tinent d’alcalde de l’Àrea del Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, va defensar al plenari municipal quan estava a l’oposició una moció conjunta del seu partit (Entesa per Sabadell, ara membre de la coalició Crida per Sabadell), ICV i EUiA que sol·licitava la readmissió dels treballadors i les treballadores acomiadades per VIMUSA, entre les quals es troba aquesta empleada.

Joan Garcia, portaveu municipal de Ciutadans a Sabadell, s’ha mostrat molt crític amb aquesta “doble moral” de Serracant i la seva coalició en el seu pas d’oposició a Govern. “Pensàvem que no serien capaços de contradir i posar en evidència el seu activisme d’aparador i de samarreta de la marea negra en defensa dels acomiadats de VIMUSA, però ja ho han fet”. García atribueix aquestes incongruències a què l’equip de govern “està més preocupat per esbrinar si serà possible complir el torn rotatori a l’alcaldia que hi ha pactat entre la Cridai ERC que a construir un autèntic discurs estratègic per a la ciutat, que ni s’ha començat a esbossar, malgrat portar més de cent dies al capdavant de l’Ajuntament”.

García subscriu les paraules que la secció sindical de CCOO ha dirigit a Serracant i als membres de l’equip de govern que van participar en la “marea negra”: “Els actuals membres de l’equip de govern han de tenir clar que les coses que es deien i es demanaven quan s’estava a l’oposició ara quan es governa cal fer-les. No hi ha excusa”. Més clar impossible. 

Vimusa