ARRAN D’UNA DENÚNCIA DE C’S DAVANT LA JUNTA ELECTORAL DE ZONA

Retirada la bandera ‘estelada’ de l’edifici del parc de Bombers de Sabadell

El regidor de C’s a Sabadell, José Luis Fernández, destaca la fermesa de Ciutadans “per fer complir la llei i evitar violacions de la neutralitat dels espais públics”

Sabadell, divendres 18 de setembre de 2015. L’agrupació local de Ciutadans a Sabadell, ha constat que ja ha estat retira la bandera estelada que onejava des del proppassat dia 11 de setembre dalt de l’edifici del parc de Bombers de Sabadell. La retirada és conseqüència de la denúncia presentada per C’s el passat dimecres davant de la Junta Electoral de Zona. La col·locació d’estelades als espais i edificis públics durant la campanya electoral està expressament prohibida per la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG) i per una resolució específica de la Junta Electoral dictada el passat 13 de maig. Ciutadans ja va aconseguir també que es retirés l’estelada que va col·locar-se al mateix edifici durant la campanya de les eleccions municipals

José Luis Fernández, regidor de C’s a Sabadell, assenyala que la ràpida retirada de l’estelada “és fruit de la pressió i la fermesa que està mantenint Ciutadans per fer complir la llei i per garantir que no tenen lloc violacions de la neutralitat de les dependències públiques amb la col·locació de símbols clarament partidistes”. Fernández afegeix que ha quedat palès que C’s “mai s’arrugarà per defensar l’espai públic d’usos perversos. L’espai públic és de tots, no només d’uns quants ni d’una ideologia concreta”.

bombers1