Carrizosa: “El repte que s’ha fixat Ciutadans és ser la força més votada a Sabadell a les eleccions autonòmiques del 27/S”

 Joan García, portaveu del grup municipal de C’s,explica que rebaixar l’IBI i la taxa d’escombraries, el pacte anticorrupció i un nou pla estratègic “seran les prioritats” dels pròxims mesos a l’Ajuntament.

Sabadell, dimecres 2 de setembre de 2015.  El portaveu municipal de Ciutadans a Sabadell, Joan García, i l’actual diputat al Parlament i número 2 de les llistes de C’s a les pròximes eleccions autonòmiques per la circumscripció de Barcelona, Carlos Carrizosa, han compartit avui una roda de premsa per analitzar l’acció del grup municipal de C’s durant els primers tres mesos de la legislatura, els projectes “prioritaris” de futur i també la situació política actual, centrada a la propera cita amb les urnes del 27/S.

En aquest context, Carrizosa ha destacat que C’s es presenta a les eleccions autonòmiques “amb força, ja que les enquestes vaticinen un bon resultat per nosaltres i sobretot per què tenim lideratge, projecte i equip, tres coses que no té Junts pel Sí. El diputat autonòmic creu que, si el conjunt de la població es mobilitza i va a votar, “Ciutadans podria esdevenir l’única alternativa de govern”.

Ja en clau local, Carrizosa ha revelat que “el repte que s’ha fixat Ciutadans a Sabadell és guanyar les eleccions i ser la força més votada. Si la participació és elevada, tenim possibilitats. Si tothom participa en la partida, Ciutadans la pot guanyar”. El número 2 de C’s per Barcelona ha fet una crida a què tothom voti el 27/S “Qui vulgui marxa de pont, que marxi però que diumenge torni a temps per anar a votar perque aquestes són segurament les eleccions més importants que s’han fet mai a Catalunya”, ha dit. També ha anunciat que Albert Rivera i la candidata de C’s a la Generalitat, Inés Arrimadas, vindran el dia 23 de setembre a Sabadell per participar en l’acte central de la campanya electoral a la ciutat.

Per la seva banda, Joan García ha qualificat de “molt positiva” la tasca feta pel grup municipal de C’s els darrers tres mesos. “Ens vam fixar uns objectius i hem començat a moure’ns per assolir-los: el pla d’emergència social, la creació de la comissió per la transparència i la redacció d’un pacte contra la corrupció i la recuperació de l’espai públic”. García ha destacat com un dels èxits més grans de la formació durant aquest període ha estat “aconseguir que Sabadell estigui fora de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). El portaveu municipal de C’s ha repassat altres actuacions del grup, com aconseguir que s’aprovés per unanimitat una moció per municipalitzar el bosc de Can Deu, la denúncia dels problemes dels accessos a l’aeroport de Sabadell i l’insuficient servei de la línia 23 d’autobusos, entre altres actuacions.

De cara als mesos vinents, Garcia ha avançat que C’s “s’ha marcat com a prioritat que es redacti un nou pla estratègic que ens permeti donar pas a un nou model de ciutat. Exigirem que es comenci a treballar aquest tema de forma immediata”. A més, ha afegit el regidor, “Ciutadans continuarà impulsan el pacte anticorrupció i la comissió de transparència, i durant el pròxim debat dels pressupostos municipals defensarà una rebaixa impositiva de l’IBI i de la taxa de residus”.

Per finalitzar, Joan García s’ha mostrat “decebut” per com està treballant l’actual equip de govern municipal. “Tots érem conscients que calia un canvi però no així. L’alcalde ha estat massa obsessionat amb el debat identitari i ha demostrat que no coneix la seva pròpia ciutat. No és l’alcalde de tots. Ni tan sols coneixem el seu programa de govern”

FullSizeRender (1)