Una representació de la nostra formació local, varen conèixer dimarts passat les instal·lacions i el funcionament d’aquest entitat de la mà de la seva presidenta Pepi Rodríguez.

   Durant la visita, conegueren les evolucions que ha hagut de dur a terme el Rebost a la seva logística, degut principalment al canvi de necessitats de les persones que depenen del Rebost per garantir la seva alimentació.

   Pot ser la més evident sigui l’augment del diferents tipus de lots que es conformen per tal de cobrir les necessitats específiques d’aquelles persones a les que va adreçada el lot. Al inici de l’activitat del Rebost eren tres, i a aquestes alçades ja en son vuit basats en aliments, més el lot especial de bolquers per a nadons de entre cero i tres anys.

   El constant degoteig del numero de famílies que son donades d’alta al Rebost a traves dels serveis socials dels CAP’s de la nostra ciutat, sumat a la necessitat d’augmentar el número de lots, evidencien la importància de l’existència d’un ens purament social, que fa prevaler les veritables necessitats dels nostres veïns.

   Des de la nostra formació, com ja li vàrem comunicar a la Sra. Rodríguez, oferim tota la col·laboració que des de el Rebost Solidari creguin convenient, a la vegada que ens comprometérem a utilitzar tots els nostres canals, per divulgar i promocionar futures campanyes o accions que dugés a terme el Rebost Solidari de Sabadell.