Ciutadans (C’s) ha defensat sempre la implementació del Quart cinturó com a obra necessària i imprescindible per a la millora de la connectivitat de la regió metropolitana de Barcelona, allunyant-nos d’un model polaritzat i radial. L’hem defensat com a gran infraestructura que sens dubte ha de convertir-se en una autèntica font de generació d’oportunitats territorials i sens dubte com a eina que ha de servir per a la millora del nivell de vida de molts ciutadans, expressada aquesta en una realitat amb la qual sens dubte cada dia convivim. La mobilitat.
Tot i així, expressada i reafirmada la nostra voluntat que les obres del Quart cinturó no es dilatin més, des de l’Agrupació local de Sabadell creiem que ni les formes, ni els procediments per a la seva implantació han estat els adequats i per això recolzem a la plataforma Sant Julià en totes les seves reivindicacions de modificació del traçat planificat pel Quart cinturó, de manera que es pugui protegir el Parc agrari de Sant Julià, espai essencial en la conformació del Rodal Verd de Sabadell.
Fem especial èmfasi, en la voluntat expressada com a objectiu per aquesta plataforma d’obrir un debat entorn d’aquest assumpte entre la ciutadania i ho fem perquè creiem que aquesta via participativa de presa de decisions hauria de ser més utilitzada per les administracions públiques, d’una banda, per millorar la implementació de polítiques públiques i ajustar-les millor a les necessitats reals de la ciutadania i segon, com a exercici de transparència.
Ciutadans (C´s)-Sabadell