La formació liberal considera imprescindible que s’implementi ja de manera definitiva l’ordenança que ha de sancionar les faltes de civisme a la nostra ciutat.

Sabadell 11 de març de 2022. El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Jose Luis Fernandez, ha demanat “que hi hagi ja una manera de sancionar les actituds incíviques a Sabadell” i ha recordat que “fa ja gairebé any i mig que el govern va anunciar que hi hauria una ordenança de civisme”.

El regidor liberal ha recordat, com a exemple, que “sense l’ordenança no són sancionables els sorolls entre particulars o les agressions verbals en la via pública que no constitueixin delicte”, per aquest motiu, ha declarat Fernández, “és urgent acabar el procés administratiu i posar en marxa l’ordenança de civisme”.

El representant de la formació taronja ha recordat que l’aprovació d’una ordenança de civisme a Sabadell és una petició del ple de la ciutat que el govern municipal està obligat a complir de manera efectiva.

Fernández ha afirmat que “els ciutadans ja han fet la seva part comportant-se en una immensa majoria d’una forma cívica i no tenen perquè sofrir les actituds incíviques d’una minoria