El portaveu, José Luis Fernández, sol·licita a l’executiu local que “es busquin alternatives imaginatives dins de la legalitat” per ajudar a les 224 famílies afectades
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha reclamat al govern local que “s’ajudi als veïns per solucionar les deficiències” en els pisos de l’empresa pública Vimusa al barri de Torreguitart. El regidor ha proposat que “es busquin alternatives imaginatives dins de la legalitat”, ja que el problema afecta a 224 famílies. Un informe del consistori assegura que l’antiga pràctica de Vimusa que consignava els diners de les indemnitzacions judicials de les constructores per executar les reparacions era il·legal i recomana que se’ls retornin a les empreses els imports i interessos i que siguin els propietaris els qui assumeixin les obres. 
 
José Luis Fernández ha criticat la “incongruència” del govern de la ciutat, perquè “s’escuda en la llei en funció dels seus interessos però recolza que se saltin les lleis en el procés separatista”. Segons el portaveu, “els responsables municipals han de complir sempre amb la legalitat”, però sense que això signifiqui “abandonar a les comunitats de veïns i traslladar-los el problema”.