El regidor Ramón García critica el nou “incompliment” de l’equip de govern, que ha estat incapaç de destinar l’espai “a usos públics”com defensava fa solament uns mesos

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Ramón García, ha demanat a l’equip de govern que intercedeixi davant la Generalitat perquè s’instal·lin “punts de càrrega per a vehicles elèctrics en el párking de pagament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Can Feu-Gràcia”, com els quals existeixen en les parades de Ferrocarils d’Igualada, Martorell Enllaç, Sant Cugat, Sant Quirze i Volpelleres, per exemple. García ha indicat que la mesura podria “compensar d’alguna manera” que l’espai no s’hagi destinat a usos públics com a zona enjardinada o espai verd, tal com reclamaven els veïns del barri i com el propi alcalde, Maties Serracant, es va comprometre a fer fa solament uns mesos.

“L’aparcament de l’estació suposa un nou incompliment de l’equip de govern, que defensava la recuperació de l’espai quan eren oposició però que fa tot el contrari quan governa”, ha subratllat l’edil de la formació taronja. El passat mes de febrer, Serracant va assegurar textualment als mitjans de comunicació que el solar en qüestió no es destinaria a aparcaments, sinó que seria un espai complementari a la nova rambla del barri. “Els veïns, que han sofert tants anys d’obres i molèsties, mereixien que es tinguessin en compte les seves peticions”, considera García.

L’edil de Ciutadans ha lamentat que el nou aparcament de l’estació estigui sempre, des que va obrir les seves portes, “pràcticament buit” i ha assenyalat que instal·lar punts de recarrega per a vehicles elèctrics en el párking de Can Feu-Gràcia contribuiria “a la millora de la sostenibilitat, el medi ambient i la qualitat de l’aire” d’aquesta zona de la ciutat.