El portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández, recorda que “la investidura d’un alcalde investigat per tràfic d’influències” incompleix el codi ètic per regenerar l’Ajuntament

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha qualificat de “fracàs absolut” que el ‘serial’ de la pugna interna a l’equip de govern per escometre el promès relleu en l’alcaldia acabi amb “la investidura d’un alcalde investigat per tràfic d’influències”, en al·lusió a Maties Serracant (Crida per Sabadell). “És lamentable que Serracant segueixi incomplint el codi ètic que hauria d’haver-li portat a dimitir en lloc d’optar a l’alcaldia”, perquè “dóna al trast amb la regeneració que requereix l’Ajuntament”, ha lamentat Fernández, ja que aquesta situació s’afegeix a les conseqüències negatives del Cas Mercuri i de la condemna per prevaricació de l’anterior alcalde, Manuel Bustos (PSC).

“El més preocupant és que, amb un govern tan afeblit, els principals problemes dels ciutadans seguiran sense afrontar-se i sense resoldre’s”, ha subratllat el portaveu municipal de Cs. L’edil de la formació taronja ha vaticinat que el futur cartipàs de la ciutat “serà un caos que anirà a més”, vista “la incapacitat dels diferents grups que conformen el govern (ERC, UxC, Crida i Guanyem) per complir les seves pròpies promeses”.

Fernández ha insistit que el que necessita “urgentment” Sabadell és “un projecte de ciutat i un lideratge sòlid que afronti els reptes pendents com la mobilitat, l’oci nocturn, les infraestructures, les guarderies, els barracons, la inseguretat i la neteja”, entre d’altres. El regidor de Ciutadans ha advertit que “amb solucions rocambolescas com triar un alcalde de la quarta força més votada, amb divisió i repartiment de cadires, en lloc de respostes, ens esperen dos anys d’inestabilitat i un final de mandat convuls i sense solucions per als ciutadans”, ha conclòs.