● El portaveu, Adrián Hernández, considera “imprescindible” incorporar almenys una persona per complir la promesa municipal de donar el servei de forma presencial a col·lectius sense accés a les noves tecnologies

Sabadell, divendres 17 de febrer del 2017. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha demanat a l’equip de govern que s’incrementi el personal de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) per “poder atendre personalment les consultes relacionades amb les clàusules sòl”. El regidor ha assegurat que el reforç “és imprescindible per poder complir la promesa d’atendre les reclamacions de forma presencial”, realitzada per la tinent d’alcalde, Marisol Martínez (Guanyem Sabadell). D’aquesta forma, es podran beneficiar també de l’assessorament municipal “les persones majors o que no tenen accés a internet”, ha aclarit el portaveu de Cs.

Adrián Hernández ha recordat que el problema de les clàusules sòl és “un tema molt important” que “afecta i preocupa a molts veïns de Sabadell”. El servei municipal realitza actualment l’atenció a aquest tipus de consultes tant telefònicament com per correu electrònic, però segons Hernández “no hi ha personal suficient per cobrir el volum de sol·licitud d’informació” i “molt menys per donar atenció presencial a col·lectius més vulnerables a la qual es va comprometre la tercera tinent d’alcalde, Marisol Martínez”. Per això, l’edil de Cs ha proposat ampliar la plantilla “almenys amb una persona més” de manera que “aquells que no es poden atendre per telèfon o e-mail tinguin l’oportunitat de tenir una cita en les oficines de l’OMIC”

Finalment el portaveu de Ciutadans ha valorat “l’excel·lent treball que presten els empleats de l’OMIC” i ha insistit que “és fonamental el reforç per mantenir el bon nivell d’atenció actual”.

OMIC