• Adrián Hernández critica la gestió del quatripartit i aposta per negociar amb professionals i sindicats un acord que també sigui beneficiós per als veïns

Sabadell, divendres 25 de novembre del 2016. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha destacat que els canvis realitzats pel quatripartit en el torn de nit de la Policia Municipal “han degradat el servei” i ha criticat que “estan obligant a pagar hores extres a personal de dia per cobrir els mínims requisits d’assistència”. A més, ha recordat que ja va advertir a l’equip de govern, que fa gairebé un mes va reduir en 14 agents la plantilla nocturna per reforçar la policia de proximitat, que “la mesura era un error i seria impossible cobrir les necessitats bàsiques de la ciutat”, com també van apuntar els sindicats i l’associació de Policies Units.

Adrián Hernández ha instat a l’Ajuntament a “reconsiderar la decisió” i a “acceptar la proposta de Ciutadans per negociar amb els professionals i els sindicats un acord beneficiós també per als veïns de Sabadell”. En relació al fet que el govern municipal va prometre que les modificacions no afectarien a la qualitat del servei i seguirien sortint cinc patrulles al carrer, ha lamentat que es tractava  “d’arguments falsos perquè, moltes nits, patrullen solament entre dos i tres cotxes de policia”. L’edil ha afegit que “a més de ser insuficient, s’aconsegueix sacrificant en ocasions el servei de grua nocturn o l’atenció en centraleta”, que de vegades es limita “a un sol agent que acaba desbordat”. Finalment, ha manifestat que “el més greu és que el quatripartit reconeix de facto el seu error però no públicament”.

pmn