● El regidor de C’s, José Luís Fernández, adverteix que en el lloc s’acumula brutícia, s’amaga ferralla i estan desapareixent les tanques que protegien als nens de possibles caigudes per l’escàs manteniment

 

Sabadell, divendres 18 de novembre del 2016. El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sabadell, José Luís Fernández, ha denunciat “el lamentable estat de conservació” dels voltants de la zona de jocs de la plaça Comtal, també coneguda com a plaça de l’Elefant, en Espronceda. L’àrea d’arbres i tanques que separa el parc infantil de la vorera de la carretera de Barcelona i del carrer de Clemència Isaura “ha estat des de sempre un punt on els nens també corren i juguen, perquè no hi ha massa llocs per fer-ho pel sector”, ha explicat l’edil.

No obstant això, segons José Luís Fernández, després de la remodelació de la plaça aquest punt “s’utilitza ara per amagar carrets carregats de ferralla i amb freqüència hi ha molta brutícia”. El regidor ha criticat que “l’escàs manteniment” ha provocat que estiguin desapareixent alguns de les tanques que voltaven la zona de vegetació i protegien l’espai: “Existeix cert risc de caigudes per als petits, ja que hi ha un important graó fins a la vorera”, ha assegurat. A més, Fernández ha afegit que la vorera també està en molt mal estat.

nota