● Hernández lamenta que “onze persones s’han quedat sense treball perquè el govern pugui justificar que ha fet alguna cosa en el seu primer any de mandat”

Sabadell, divendres 4 de març de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell ha criticat avui “la forma amb la qual l’equip de govern de la ciutat ha gestionat la remunicipalització del servei de la grua, perquè ha suposat l’acomiadament dels onze treballadors de l’anterior empresa adjudicatària”, com ha denunciat Adrián Hernández, portaveu municipal de C’s en el consistori. Hernández ha qualificat el canvi de titularitat del servei municipal de “completa improvisació”. “Al gener se’ns va assegurar que s’havia pactat amb els sindicats una borsa de treball perquè els anteriors emprats poguessin aspirar a quedar-se i no s’ha arribat a temps”, ha criticat el portaveu de C’s.

Adrián Hernández ha atribuït l’actual situació al “excés de populisme dels partits que formen equip de govern en prometre la remunicipalització d’un servei que no tenien estudiada ni planificada”. I ha afegit: “I ara han de justificar que han fet alguna cosa en el seu primer any de govern”.

El portaveu de C’s també ha criticat que “s’ha hagut de destinat personal de la Policia Municipal per cobrir els llocs vacants en el servei de grua mentre no es fan les contratacions”. El regidor de Ciutadans ha agregat que “els agents de la policia municipal han d’estar al carrer, que és on fan falta i no a una grua perquè aquesta no és la seva funció”.

Grua blog