Ciutadans (C’s) reclama que es convoqui “al més aviat possible” el Consell Escolar Municipal de Sabadell

● El portaveu municipal, Joan García, recorda que l’òrgan consultiu “no s’ha convocat des que va començar la legislatura”

Sabadell, dijous 14 de gener de 2016El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha demanat a l’equip de govern de la ciutat que convoqui “al més aviat possible el Consell Escolar Municipal perquè està inactiu des que va començar la legislatura”. García ha recalcat que “no és de rebut que el col·lectiu educatiu de Sabadell no pugui exposar els seus problemes i les seves propostes a l’ajuntament i a la Generalitat perquè no es reuneix el fòrum en el qual ha de fer-ho”.

El portaveu de Ciutadans ha considerat “bàsic i molt pertinent” que el consell escolar local es convoqui aviat“perquè és necessari escoltar a la comunitat educativa, i perquè l’equip de govern ha de fer pública quin va a ser la seva política educativa durant el mandat”. En principi, el Consell Escolar Municipal ha de reunir-se cada dos mesos i tots els seus membres ja estan triats. “No hi ha cap raó per dilatar més la seva engegada. Hi ha molts temes que s’han de tractar sense més dilacions”, ha assenyalat García.

Un dels motius pels quals, segons l’edil de C’s, urgeix la convocatòria del consell és que “és a punt d’iniciar-se el període de preparació del curs escolar 2016-2017 i aquest, és un moment clau per a la comunitat educativa de la ciutat, a causa que és necessari que hi hagi contacte i coordinació entre les parts doncs sempre sorgeixen dificultats durant el procés”, ha precisat el portaveu de la formació taronja.

Joan García ha assenyalat també que l’equip de govern “ha de centrar-se d’una vegada en les autèntiques necessitats de la ciutat, deixar-se d’invents i auditories, i impulsar eines i organismes que ja estan constituïts (com el Consell Escolar Municipal) i que solament necessiten que l’ajuntament els engegui perquè comencin a avançar”.  

lr-_CHN5575-redes