Ciutadans (C’s) critica que en el nou cartipàs de Sabadell “preval més el repartiment de càrrecs que el programa de govern”

● Joan García, portaveu municipal de C’s, subratlla que UxC i Guanyem han traït als seus votants en sumar-se a un equip de govern independentista”


Sabadell, dilluns 2 de novembre de 2015. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha criticat avui el nou cartipàs de la ciutat, integrat per ERC, Crida, Unitat pel Canvi (UxC) i Guanyem Sabadell. Per a García, l’acord a quatre bandes que ha permès la formació d’un nou govern “preval essencialment el repartiment de càrrecs per sobre del programa de govern. És un exemple clar de la vella política”.

El portaveu de C’s s’ha mostrat especialment contundent amb els nous membres del cartipàs (UxC i Guanyem) perquè han traït als seus votants donant suport a un govern independentista: “Han segrestat els vots no independentistes que van rebre al maig i els han posat en mans del projecte separatista”.


Per a García el fet que ara el govern estigui format per 14 regidors i quatre tinents d’alcalde suposarà una major càrrega salarial als pressupostos municipals que “no és coherent amb la reducció de costos econòmics de l’equip de govern que se’ns va plantejar en el mes de juliol” . Joan García també considera “preocupant” que el nou govern “no hagi deixat clar si el pacte és per a dos anys o per a quatre i si hi haurà canvi d’alcalde en 2017, com se’ns va informar a l’estiu”

NouGovernAyto