Joan García: “CiU i ERC tanquen files en contra de la millora de la movilitat entre Sabadell i Barcelona”

  • El candidat  a l’alcaldia parla així del rebuig de CiU i ERC a la proposta de C’s al Parlament, feta des de Sabadell, per l’ampliació dels horaris nocturns dels FGC.

 

Sabadell, dimecres 8 d’abril del 2015. El candidat a l’alcaldia de (C’s), Joan García, ha assegurat, desprès de conèixer el resultat de la votació a la comissió de territori del Parlament a la proposta de resolució de C’s que “és necessari ampliar els horaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre Barcelona i Sabadell les vigílies de festiu i els caps de setmana” tenint en compte“l’important flux de moviments de població existents entre les dues àrees més poblades de la Regió metropolitana de Barcelona”.
García ha criticat que  “CiU i ERC rebutgin ampliar els horaris dels FGC en la línia del Vallès  amb Barcelona dient que no ho consideren necessari, si el reforç d’aquesta línia no es considera necesaria, que s’enten com a necessari en materia de transport públic?”. I ha assegurat que ampliar l’horari “reduiria els moviments en vehicle privat i milloraria l’accesibilitat entre les dues ciutats”. I es pregunta si és amb decisions com aquesta amb les que volen generar confiança a Sabadell en els seus projectes municipals.“CiU continua, amb l’inestimable ajuda de ERC, dient una cosa a Sabadell i fent  una altra al Parlament” ha afegit.

 

fgcnoche