C’s de Sabadell critica la partitocracia tradicional y apuesta por un nueva regeneración política y ética

 

  • C’s de Sabadell presenta en una campaña en las redes sociales a los cinco primeros candidatos de su lista a las elecciones municipales

 

Sabadell, Jueves 15 de enero de 2015. La agrupación de Ciudadanos (C’s) de Sabadell presenta a los cinco primeros candidatos de su lista a las elecciones municipales en una campaña en las redes sociales. El candidato sabadellense de C’s, Joan García, ha explicado que “el equipo, formado por José Luis Fernández, Adrián Hernández, Laura Vílchez y Alicia García, lleva trabajando desde 2011 con el objetivo de construir en la ciudad un nuevo espacio de regeneración política y ética, libre de hipotecas”.

 

“Ciudadanos apuesta por dejar atrás la antigua forma de hacer política de la partitocracia tradicional” ha manifestado García y ha añadido la voluntad de su formación de “huir del secuestro al que el discurso soberanista quiere someter a la ciudad, como una pieza más de ese puzzle identitario que continuan algunos empeñados en construir”.

————————————–

Breus CV

1.Joan García, nascut a Sabadell el 1975,  és coordinador i portaveu de l’agrupació local. García és geògraf i treballa a l’empresa privada.

2.Jose Luis Fernández, nascut a Sabadell el 1975,  és el secretari de l’agrupació local. Jose Luis Fernández és tècnic superior d´anàlisi i control químic  i treballa a una empresa farmacèutica.
3.Adrián Hernández, nascut a Sabadell el 1983, Diplomat en Relacions Laborals i Llicenciat en Ciències del Treball a la UAB,  treballa al departament de Gestió al pacient i atenció al ciutadà del Hospital de Terrassa, on també es membre del comitè d’empresa;  Simpatizant de C’s des de 2010 i militant des de 2013.

4.Laura Vílchez, nascuda a Sabadell el 1979, milita a C’s des de 2010. Actualment és la responsable de comunicació 2.0 de C’s del Vallés Occidental, és diplomada en Ciències empresarials i Màrketing i treballa com a cap d’administració a l’empresa privada.

5.Alicia García, nascuda a Sabadell al 1981 és militant de C’s des de 2011, és Diplomada en Magisteri en l’especialitat de Llengües Estrangeres (Anglès) i és funcionària docent del cos de mestres de la Generalitat.

pd. A la foto: Adrián Hernandez, Alicia García, Jose Luis Fernández, Laura Vilchez y Joan García.

Candidatura