L’actual coordinador de C’s a Sabadell, Joan García, i la responsable de comunicació 2.0 de l’Agrupació, Laura Vílchez, aniran com a 14 i 29 a la llista.

   El coordinador i portaveu de l’Agrupació de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Joan García, concorrerà amb la candidatura de C’s a les eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig.

   García, nascut a Sabadell el 1975,  és militant de C’s des de la seva fundació i a més de ser el coordinador i portaveu de l’agrupació local és delegat territorial del Vallès Occidental Nord. Va ser número u de la candidatura de C’s a les eleccions municipals del 2007 i el 2011 i ha format part de les candidatures al Parlament de Catalunya el 2006, el 2010 i el 2012.

   També va formar part de la segona executiva del partit del 2007 al 2009 i actualment és membre del Consell General de C’s. García és geògraf i treballa a l’empresa privada.

   Laura Vílchez, nascuda a Sabadell el 1979, fa quatre anys que milita al partit. Va formar part de la candidatura de C’s per Sabadell a les municipals del 2011 i actualment és la responsable de comunicació 2.0 de C’s del Vallés Occidental. Vílchez és diplomada en Ciències empresarials i Màrqueting i treballa com a cap d’administració a l’empresa privada.