Ciutadans (C’s) recolza a les organitzacions veïnals que des de l’inici del projecte de soterrament, han treballat per la seva realització

   C’s demana a Entesa que deixi treballar als veïns en una via que els possibiliti tenir el soterrament en un futur proper. C’s demana a les administracions culpables de l’incompliment que es responsabilitzin de l’obra amb una voluntat real de prioritat de la mateixa.

   Acabat el treball de la tuneladora al seu pas de Gràcia i desprès de confirmar el fracàs de tots els intents de que el soterrament entre els barris de Can Feu i Gràcia s’hagi pogut realitzar, des de C’s volem:

  1. Culpar a l’administració de la Generalitat i a l’Ajuntament de Sabadell de l’incompliment d’un acord que mai s’han compromès -així ho veiem a dia d’avui- a portar a terme, fet que va quedar completament revelat amb les respostes donades per la Generalitat a les preguntes realitzades pel grup parlamentari de C’s sobre aquest tema.

  2. Fem responsables a les dues administracions del sobre cost que suposaran les obres posteriors de soterrament i ens preguntem quina lògica de gestió han fet servir per prendre unes decisions que analitzades només ens porten a assegurar que les acabarem pagant, un cop més, tots els ciutadans.

  3. Donem suport a tots els veïns de Gràcia i Can Feu, que han reivindicat l’obra de soterrament des de fa anys i encara avui continuen defensant-la des de una posició constructiva i possibilista.

  4. Finalment, demanem explicacions a ENTESA (present al consistori de la ciutat) sobre quines avantatges pot comportar la creació d´una nova comissió a aquestes alçades del projecte; relegant a un segon pla, o dividint forces amb la formada al 2007 per la Agrupació de Veïns de Gràcia.

    Demanem que es deixí treballar a les entitats veïnals en la seva via de negociació d’un compromís de soterrament viable pels dos barris de l’oest de la nostra ciutat.