Des de C’s Sabadell considerem un greu error situar el festival internacional  “Embassa’t” 2013 als Jardins de l’espai cultura Unnim i al mirador del Museu del gas, per molt que siguin l’11 i el 13 de Juliol. Creiem que aquestes ubicacions al centre de la ciutat suposaran greus problemes de sorolls i convivència amb els veïns d’aquella zona, tot i la possible repercussió positiva al establiments hostalers del centre, repercussió positiva que serà a més molt limitada, per les mateixes característiques del festival i els seus horaris.

 

     A això volem sumar l’excessiva concentració de propostes cultural  que una vegada més té el centre de la ciutat, que acostuma a reunir tota l’activitat d’oci d’aquest tipus tant al 30 nits com a la festa major.

 

      Així doncs, pensem que la ciutat té alternatives millors per realitzar aquest festival, que estan suficientment ben comunicades i que millorarien la qualitat i accessibilitat així com l’organització del mateix i a més acabarien amb els dos problemes abans exposats. Per nosaltres, doncs, un lloc com el Parc central del Vallès (infrautilitzat desprès de la desaparició de la fira del cavall) seria perfecte, doncs diversificaria l’oferta cultural a una zona de la ciutat completament oblidada, que està ben comunicada, és de fàcil accés, amb espais amplis i serveis suficients. Creiem a més, que aquest canvi hauria d’anar acompanyat de mesures com la de donar llicències especials als negocis d’hostaleria de la zona, per obrir aquelles nits del festival, amb horaris adaptats al mateix.